Title Image

Tetőcsere program tájékoztató 2018

Tetőcsere program tájékoztató 2018

A tavasz beköszöntével sok ingatlantulajdonos nekilát környezete szépítésének, épületei felújításának. Az elhasználódott, elkopott, kitöredezett azbesztpala tetővel rendelkező házak tulajdonosait azonban gyakran az tartja vissza a tetőfelújítástól, hogy az egészségre káros, veszélyes hulladéknak minősülő azbesztpala elszállítása, kezelése nem egyszerű feladat.

A Design Kft. ebben szeretne segítségére lenni. Társaságunk rendelkezik valamennyi szükséges hatósági engedéllyel, szállítójárművel, csomagolóeszközzel, kezelő telephellyel és több évtizedes tapasztalattal. Több neves hazai tetőgyártó és forgalmazó céggel együttműködve, komplex megoldást kínálunk erre a problémára!

Nálunk vagy a tetőforgalmazó partnerénél be tudja szerezni a veszélyes hulladék szállításához szükséges UN minősített big-bag zsákokat – nagyobb mennyiség esetén a gyűjtésre alkalmas acélkonténert is ki tudunk helyezni. A bontás végeztével csak jeleznie kell nekünk, hogy a hulladék elszállításra kész, mi az ajánlatban/szerződésben meghatározott határidőn belül elszállítjuk Öntől a veszélyes hulladékot, majd azt a jogszabályi erőírásoknak megfelelő módon ártalmatlanítjuk.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a háztulajdonosok ezen biztonságos és kényelmes megoldás ismeretében bátrabban látnak neki a feladatnak, így egyre több elégedett ügyfelet tudhatunk a magunkénak. Amennyiben Ön is érintett, kereskedő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére: https://designkft.hu/elerhetosegek/

A szükséges tennivalókról az alábbi linken talál egyszerű összefoglalót:

Tetőcsere_program_tájékoztató_Design_2018

Üdvözlettel: Design Kft.