Title Image

Archive

“DESICON” – terméshozam javító és talajkondicionáló készítmény

A készítmény rövid ismertetése

A Design Kft. – gazdag ásványanyag-tartalmú növényi szövetek feldolgozásával – magas kálium (K), foszfor (P), kalcium (Ca) és magnézium (Mg) tartalmú terméshozam javító és talajkondicionáló terméket készít. A készítmény ömlesztett lisztpor és 6 mm nagyságú big-bag zsákolt pellett formában vásárolható. A várható terméshozam javulás 4-15% közé tehető – a kultúrnövény típusától és a talaj állapotától függően. A szintetikus összetevőktől mentes, természetes alapanyagú termék rövidesen a biokertészetekben is elérhető.

Vállalatirányítási rendszer

 

Cégünk a teljes tevékenyégi folyamatunkat kezelni képes komplex vállalatirányítási rendszert (ERP) üzemeltet. A Microsoft alapú rendszer egészen az ajánlatkéréstől – a szerzdődéskötésen, a megrendelésen, a szállításon, a mérlegelésen, valamint a feldolgozáson keresztül – a számlázásig bezárólag képes a szolgáltatáshoz kapcsolódó műszaki és üzleti adatokat kezelni. A rendszer folyamatos fejlesztésével próbáljuk a nagy megrendelésszámból adódó hibákat kiszűrni, a szállításokat racionalizálni, az üzletviteli adatokat excel alapon menedzselni és feldolgozni.

Hulladék- és kármentesítés, haváriák megszüntetése


Kár- és hulladékmentesítés, haváriák megszüntetése

Társaságunk széles skálán rendelkezik referenciákkal különféle mentesítési munkálatok és havária helyzetek elhárítása terén. Jelenleg több nagyobb ügyfelünknek is biztosítunk 24 órás rendelkezésre állást, hogy egy esetlegesen bekövetkezett üzemi esemény elhárítása kapcsán gyors segítséget tudjunk nyújtani számukra. Számtalan vállalkozásnak, cégnek, állami szervnek dolgoztunk már hasonló támakörben, ahol gyors és szakszerű munkánkra nagy szükség volt.

Szaktanácsadás


Szakértői szolgáltatások

A napi munkavégzés mellett jelentős terheket ró a termelőkre a hulladékgazdálkodási előírások, a különféle adatszolgáltatások, bevallások, összefoglalók és jelentések készítése, teljesítése. A gyakran változó jogszabályi környezet követése a nem szakmabeli számára bonyolult feladat. Ebben kívánunk segítségére lenni partnereinknek, akik örömünkre, egyre nagyobb számban veszik igénybe szolgáltatásunkat e téren is. Többek között vállaljuk:

 • Rendszeres környezetvédelmi megbízotti feladatkör ellátását
 • Eseti hulladékgazdálkodási tanácsadás ellátását
 • Alkalmi feladatok – bevallások, engedély dokumentációk elkészítését
 • Hatósági eljárásoknál való képviselet ellátását

Hulladékártalmatlanítás


Veszélyes és nem veszélyes hulladékok ártalmatlanítása

Társaságunk két saját tulajdonú, C típusú veszélyes hulladék lerakóval rendelkezik, melyet magunk üzemeltetünk Debrecenben és Dunaújvárosban. A lerakókban rendkívül széles spektrumban tudunk különféle, nem hasznosítható hulladékokat kezelni. Ezenfelül igen kiterjedt, stabil alvállalkozói körrel rendelkezünk annak érdekében, hogy partnereinknek mind területi, mind technológiai szempontból többféle, az igényeknek megfelelő hulladékkezelési megoldást kínálhassunk.

ADR szerinti fuvarozás

 


ADR szerinti közúti hulladékfuvarozás

Cégünk közel három évtizedes szakmai tapasztalattal bír a hulladékok ADR szerinti közúti szállítása terén. Saját tulajdonú fuvarozó vállalatunk – Multi Red Logistic Kft. – 45 db saját tulajdonú, különféle típusú, kiváló műszaki állapotú és ADR felszerelésű tehergépkocsival rendelkezik, mellyel évente több mint 90 ezer tonna hulladék közúti szállítását végezzük az ország egész területén. Gépparkunkat a piac igényeinek megfelelően folyamatosan fejlesztettük/fejlesztjük, így különleges szállítmányok fuvarozására is lehetőségünk van a hagyományos platós hulladékszállítás mellett, mint pl. konténeres, multiliftes, tartályos, darus, billencses szállítás.

Hazánkban a legkiterjedtebb hulladék begyűjtő hálózattal rendelkezünk, a tízezres létszámot meghaladó ügyféllistánkon Szombathelytől Záhonyig, Esztergomtól Szegedig szerepelnek vállalkozások, akiket határidőre kiszolgálunk.

Göngyölegek, dokumentumok biztosítása


Hulladékok gyűjtéséhez szükséges göngyölegek és dokumentumok biztosítása

A Design Kft., mint az ország egyik legnagyobb hulladékgazdálkodó szolgáltató cége nagy darabszámú, különféle típusú és méretű göngyölegekkel rendelkezik, melyek segítségével partnereink kényelmesen és biztonságosan tudják hulladékaikat gyűjteni és feladni. Megrendelésük leadásakor csak jelezniük kell, hány db, milyen típusú cseregöngyölegre van szükségük, mi kiszállítjuk azokat az Önök telephelyére, hogy a termelést a hulladék gyűjtés soha ne hátráltathassa. A megrendeléskor kitöltött adatok alapján a Szállítási lapot és az egyéb kísérő dokumentumokat kitöltve, a megfelelő példányszámban, nyomtatott formában biztosítjuk a hulladék feladás helyszínén.

A megrendelés menete: lásd megrendelés oldal.

Technológia fejlesztés

 

GOP-2.1.4-09/H-2010-0030

Az Új Széchenyi Terv keretein belül 2013. augusztus 31.-re megvalósult a Design Kft. egyik legjelentősebb technológia fejlesztésére irányuló beruházása.

Cégünk már évek óta egy fejlett technológiai alapokon nyugvó hulladékhasznosító eljárás létrehozásán fáradozott, azonban a beruházás magas költségei miatt ezidáig ez nem valósulhatott meg. 2010. augusztusában az Új Széchenyi Terv keretein belül vállalkozásunk támogatást nyert a GOP-2.1.4-09/H-2010-0030 számú „Hulladékhasznosítási technológia fejlesztése a Design Kft-nél” című pályázatával, mely kapcsán 121 523 687,- Ft vissza nem térítendő pénzügyi támogatásra lett jogosult.

A projekt során az alábbi építészeti és gépi elemek kerültek telepítésre:

 • Feldolgozó csarnok
 • Olaj- és egyéb fémházas szűrőket feldolgozó és újrahasznosító techn. sor
 • Hyster H3.5FT dízel üzemű ellensúlyos homlokvillás targonca
 • LiuGong CLG 904C típusú hidraulikus kotró és rakodógép

Az egyedi igények kielégítésére szabott eljárás, a begyűjtött speciális hulladékok 100%-ban történő hasznosítását teszi lehetővé, új, rugalmas, biztonságos és egyben fenttartható munkahelyeket teremt a dolgozók számára.

2013. augusztus 31.

Szolgáltatásaink


Hulladékkezeléssel kapcsolatos szolgáltatásaink

 

 • Hulladékok országos szintű begyűjtése
 • Hulladékok közúti, ADR szerinti szállítása
 • Hulladékok előkezelése, kezelése
 • Hulladékok hasznosítása, ártalmatlanítása
 • Göngyölegek biztosítása, mentesítése
 • Szállítási dokumentumok előkészítése, biztosítása
 • Lakossági hulladékgyűjtések kivitelezése
 • Kár- és hulladékmentesítés, haváriák megszüntetése
 • Szaktanácsadás
Loading new posts...
No more posts