Title Image

Archive

Hulladék- és kármentesítés, haváriák megszüntetése


Kár- és hulladékmentesítés, haváriák megszüntetése

Társaságunk széles skálán rendelkezik referenciákkal különféle mentesítési munkálatok és havária helyzetek elhárítása terén. Jelenleg több nagyobb ügyfelünknek is biztosítunk 24 órás rendelkezésre állást, hogy egy esetlegesen bekövetkezett üzemi esemény elhárítása kapcsán gyors segítséget tudjunk nyújtani számukra. Számtalan vállalkozásnak, cégnek, állami szervnek dolgoztunk már hasonló támakörben, ahol gyors és szakszerű munkánkra nagy szükség volt.

Hulladékártalmatlanítás


Veszélyes és nem veszélyes hulladékok ártalmatlanítása

Társaságunk két saját tulajdonú, C típusú veszélyes hulladék lerakóval rendelkezik, melyet magunk üzemeltetünk Debrecenben és Dunaújvárosban. A lerakókban rendkívül széles spektrumban tudunk különféle, nem hasznosítható hulladékokat kezelni. Ezenfelül igen kiterjedt, stabil alvállalkozói körrel rendelkezünk annak érdekében, hogy partnereinknek mind területi, mind technológiai szempontból többféle, az igényeknek megfelelő hulladékkezelési megoldást kínálhassunk.

ADR szerinti fuvarozás

 


ADR szerinti közúti hulladékfuvarozás

Cégünk közel három évtizedes szakmai tapasztalattal bír a hulladékok ADR szerinti közúti szállítása terén. Saját tulajdonú fuvarozó vállalatunk – Multi Red Logistic Kft. – 45 db saját tulajdonú, különféle típusú, kiváló műszaki állapotú és ADR felszerelésű tehergépkocsival rendelkezik, mellyel évente több mint 90 ezer tonna hulladék közúti szállítását végezzük az ország egész területén. Gépparkunkat a piac igényeinek megfelelően folyamatosan fejlesztettük/fejlesztjük, így különleges szállítmányok fuvarozására is lehetőségünk van a hagyományos platós hulladékszállítás mellett, mint pl. konténeres, multiliftes, tartályos, darus, billencses szállítás.

Hazánkban a legkiterjedtebb hulladék begyűjtő hálózattal rendelkezünk, a tízezres létszámot meghaladó ügyféllistánkon Szombathelytől Záhonyig, Esztergomtól Szegedig szerepelnek vállalkozások, akiket határidőre kiszolgálunk.

Göngyölegek, dokumentumok biztosítása


Hulladékok gyűjtéséhez szükséges göngyölegek és dokumentumok biztosítása

A Design Kft., mint az ország egyik legnagyobb hulladékgazdálkodó szolgáltató cége nagy darabszámú, különféle típusú és méretű göngyölegekkel rendelkezik, melyek segítségével partnereink kényelmesen és biztonságosan tudják hulladékaikat gyűjteni és feladni. Megrendelésük leadásakor csak jelezniük kell, hány db, milyen típusú cseregöngyölegre van szükségük, mi kiszállítjuk azokat az Önök telephelyére, hogy a termelést a hulladék gyűjtés soha ne hátráltathassa. A megrendeléskor kitöltött adatok alapján a Szállítási lapot és az egyéb kísérő dokumentumokat kitöltve, a megfelelő példányszámban, nyomtatott formában biztosítjuk a hulladék feladás helyszínén.

A megrendelés menete: lásd megrendelés oldal.

Szolgáltatásaink


Hulladékkezeléssel kapcsolatos szolgáltatásaink

 

  • Hulladékok országos szintű begyűjtése
  • Hulladékok közúti, ADR szerinti szállítása
  • Hulladékok előkezelése, kezelése
  • Hulladékok hasznosítása, ártalmatlanítása
  • Göngyölegek biztosítása, mentesítése
  • Szállítási dokumentumok előkészítése, biztosítása
  • Lakossági hulladékgyűjtések kivitelezése
  • Kár- és hulladékmentesítés, haváriák megszüntetése
  • Szaktanácsadás

Hulladékhasznosítás


Veszélyes és nem veszélyes hulladékok hasznosítása

Az átvett hulladékot típusának megfelelően, cégünk azok újrahasznosítást és hasznosítását preferálja. Az elmúlt évek jelentős technológiai beruházásainak eredményként képesek vagyunk a szennyezett fémtartalmú és műanyag göngyölegeket, fixáló és előhívó oldatokat, olaj-, lég-, és üzemanyagszűrőket, spray flakonokat, kondenzátorokat, a használt szárazelemeket és akkumulátorokat, egyes elektronikai hulladékokat és vizes-olajos oldatokat újrahasznosítani. A hasznosítás során keletkezett értékes másodnyersanyagokat értékesítjük, csökkentve ezzel az ipari gazdaság elsődleges nyersanyag és energiahordozó igényét.

Hulladékkezelés


Veszélyes és nem veszélyes hulladékok kezelése, előkezelése

Cégünk az EU hulladékkezelési irányelveinek megfelelően különféle prioritási szinteken képes a partnereink által termelt és átadott hulladékok kezelésére. Telephelyeinken rendelkezünk saját újrahasznosító, hasznosító, energetikai hasznosításra és ártalmatlanításra alkalmas technológiákkal és kapacitásokkal.

Képesek vagyunk a vasfémeket, valamint a nemvas-fémeket visszanyerni, a különféle polimereket hasznosítani, a fáradt olajat visszanyerni és hasznosításra előkészíteni, a különféle göngyölegeket hulladékmentesíteni és újra a hasznos körforgásba állítani. C típusú hulladéklerakóinkban (Dunaújváros, Debrecen) széles körben tudjuk a különféle veszélyes hulladékokat ártalmatlanítani.

Loading new posts...
No more posts