Title Image

Archive

Vállalatirányítási rendszer

 

Cégünk a teljes tevékenyégi folyamatunkat kezelni képes komplex vállalatirányítási rendszert (ERP) üzemeltet. A Microsoft alapú rendszer egészen az ajánlatkéréstől – a szerzdődéskötésen, a megrendelésen, a szállításon, a mérlegelésen, valamint a feldolgozáson keresztül – a számlázásig bezárólag képes a szolgáltatáshoz kapcsolódó műszaki és üzleti adatokat kezelni. A rendszer folyamatos fejlesztésével próbáljuk a nagy megrendelésszámból adódó hibákat kiszűrni, a szállításokat racionalizálni, az üzletviteli adatokat excel alapon menedzselni és feldolgozni.

Technológia fejlesztés

 

GOP-2.1.4-09/H-2010-0030

Az Új Széchenyi Terv keretein belül 2013. augusztus 31.-re megvalósult a Design Kft. egyik legjelentősebb technológia fejlesztésére irányuló beruházása.

Cégünk már évek óta egy fejlett technológiai alapokon nyugvó hulladékhasznosító eljárás létrehozásán fáradozott, azonban a beruházás magas költségei miatt ezidáig ez nem valósulhatott meg. 2010. augusztusában az Új Széchenyi Terv keretein belül vállalkozásunk támogatást nyert a GOP-2.1.4-09/H-2010-0030 számú „Hulladékhasznosítási technológia fejlesztése a Design Kft-nél” című pályázatával, mely kapcsán 121 523 687,- Ft vissza nem térítendő pénzügyi támogatásra lett jogosult.

A projekt során az alábbi építészeti és gépi elemek kerültek telepítésre:

  • Feldolgozó csarnok
  • Olaj- és egyéb fémházas szűrőket feldolgozó és újrahasznosító techn. sor
  • Hyster H3.5FT dízel üzemű ellensúlyos homlokvillás targonca
  • LiuGong CLG 904C típusú hidraulikus kotró és rakodógép

Az egyedi igények kielégítésére szabott eljárás, a begyűjtött speciális hulladékok 100%-ban történő hasznosítását teszi lehetővé, új, rugalmas, biztonságos és egyben fenttartható munkahelyeket teremt a dolgozók számára.

2013. augusztus 31.

Loading new posts...
No more posts