..:: DESIGN Kft. ::.. veszélyes hulladék kezelés | Vállalati politikánk
A Design Kft. veszélyes és nem veszélyes hulladékok szállításával, előkezelésével, kezelésével, ártalmatlanításával foglakozik az ország egész területén.
hulladékhaszosítás, fejlesztés, Design Kft, hulladékkezelés, pályázat, ADR szállítás, hulladékszállítás, veszélyes anyag, fáradt olaj, olajszűrő, göngyöleg, elem, elektronika, tapasztalat, megbízható, kiváló, Kecskemét, Budapest, Debrecen, Magyarország, országos, waste management
21669
page-template-default,page,page-id-21669,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Vállalati politikánk

Gyors, Informatív, Hatékony és Környezettudatos Hulladékgazdálkodás Szolgáltatás
A Design Kft. vállalati politikája tartalmazza a minőség-, környezet-, egészségvédelmi és biztonsági alapelveinket.

A Design Kft. olyan szolgáltatást nyújt a veszélyes és ipari hulladékokkal, környezetvédelmi tanácsadással, szakértői tevékenységgel kapcsolatos feladatai során, amelynél döntő szerepe van az alkalmazottak szaktudásának, rugalmasságának és rátermettségének. Ezek a tényezők garantálják a szolgáltatás megbízható, gyors és színvonalas teljesítését, ezért igen fontosnak tartja a munkatársak körültekintő megválasztását, valamint szaktudásuk és tájékozottságuk folyamatos fejlesztését.

Feladatainak elvégzésében jelentős szerepet játszanak a különféle hulladékkezelő alvállalkozók, ezért kiválasztásuknál nagy körültekintéssel járunk el. Cégünk az alvállalkozók felé minőségi és mennyiségi elvárásokat fogalmaz meg, ezek alapján minősíti, auditálja és ellenőrzi azokat. A megválasztásunknál előnyben részesítjük a vállalati politikánk szerint tanúsított társaságokat.

A vállalati politika működtetésben és fejlesztésében kiemelt szerepet tölt be a társaság vezetése. A menedzsment elkötelezte magát annak érdekében, hogy szolgáltatásainak minőségén felül, a biztonságos munkahely szigorú követelményeinek is teljes mértékben megfeleljen. A társaság mindent megtesz annak érdekében, hogy az alkalmazottak a vállalti politikát ismerjék, magukénak tudják és betartsák. Cégünk elkötelezte magát a folyamatos fejlődés gyakorlata mellett, dokumentált eljárások bevezetésével és fenntartásával gondoskodik arról, hogy teljesíthetők legyenek azok a követelmények, amelyek a tevékenységek és szolgáltatások környezeti tényezőivel, biztonsági követelményeivel kapcsolatosak.

A szolgáltatásaink színvonalas teljesítése érdekében a társaság megkülönböztetett figyelmet fordít a jogszabályok maradéktalan betartására, az elvárások változását követő rugalmasságra, valamint az igények – ezen belül a vállalt teljesítési határidők – kielégítésének pontosságára, a környezet megóvása és munkatársaink egészségének, biztonságának szavatolása mellett.

Ezek a törekvések hozzásegítik a cégünket ahhoz, hogy jelenlegi piaci részesedését és a hulladékokkal kapcsolatos szolgáltatások területén elért elismertségét a szoros piaci verseny ellenére is fenntartsa, növelje.