..:: DESIGN Kft. ::.. veszélyes hulladék kezelés | Hulladékkezelés
A hulladék veszélyeztető hatásának csökkentésére, a környezetszennyezés megelőzésére és kizárására, a termelésbe vagy fogyasztásba történő visszavezetésre irányuló tevékenység, valamint a kezelést megvalósító eljárás alkalmazása, beleértve a kezelőlétesítmények utógondozását is.
hulladékhaszosítás, fejlesztés, Design Kft, hulladékkezelés, pályázat, ADR szállítás, hulladékszállítás, veszélyes anyag, fáradt olaj, olajszűrő, göngyöleg, elem, elektronika, tapasztalat, megbízható, kiváló, Kecskemét, Budapest, Debrecen, Magyarország, országos, waste management
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 
Hulladéktól a Hasznosításig

Hulladék kezelés


Veszélyes és nem veszélyes hulladékok kezelése, előkezelése

 

Cégünk az EU hulladékkezelési irányelveinek megfelelően különféle prioritási szinteken képes a partnereink által termelt és átadott hulladékok kezelésére. Telephelyeinken rendelkezünk saját újrahasznosító, hasznosító, energetikai hasznosító és ártalmatlanító technológiákkal és kapacitásokkal.

C típusú hulladéklerakóinkban (Dunaújváros, Debrecen) széles körben tudjuk a különféle veszélyes hulladékokat ártalmatlanítani.